среда, 23 декабря 2015 г.

Як малювати просто на столі?

Як малювати руками просто на столі?

Як що ви досі не знайшли для себе хобі – спробуйте малювати сіллю! Як це вражаюче робить художник Роб Феррелом. Для цього хоббі не важливо де ти живеш у Баранівці чи у Бучі.

salt-art6.jpg.pagespeed.ic.sSACloHCCt

І дійсно справжньому митцю не дуже потрібні дорогі інструменти та матеріали, щоб створити щось прекрасне, і художник Роб Феррел з Сан-Антоніо, є прекрасним прикладом для цього. Протягом декількох місяців, він радує своїх послідовників у Instagram високо реалістичними портретами, які він не створює, використовуючи … нічого, крім звичайної солі, і іноді шматочків картону.

salt-art.jpg.pagespeed.ic.OmI7p3yqsI
Феррел починає свої твори з того, що розсипає сіль на столі, а потім переміщує її кісточками. Він також використовує картон для прямих та чітких ліній. Після того, як портрет готовий, він фотографує його і викладає у Instagram, а потім збирає всю сіль, знищуючі свій твір, щоб зробити свій наступний шедевр.

Кожна його світлина у Instagram регулярно отримує тисячі лайків. Найбільшої популярності набрали портрети Майкла Джексона та Джона Леннона та інших зірок.

salt-art9.jpg.pagespeed.ic.LgRInjcRmG

Але він працює не тільки з сіллю. Молодий художник настільки талановитий, що він може робити захоплюючі витвори мистецтва з майже нічого. Зараз він працює у салоні в Сан-Антоніо під назвою «Rob the Original Barbershop», де він робить своїм клієнтам божевільні стрижки, цілі скульптурні композиції з логотипами, візерунками, і портретами знаменитостей.
Як що ви досі не знайшли для себе хобі спробуйте малювати сіллю або цукром – його в Україні завжди було вдосталь!

Джерело http://baranivka.net/?p=1391

Комментариев нет:

Отправить комментарий