среда, 26 февраля 2014 г.

Способи лікування міжхребцевої грижі

Кожен знає, що хвора людина щасливою бути не може. Тому філософи і вчать, що кожна людина просто зобов'язана намагатися, щоб проблеми здоров'я і фізичні розлади людини були винятковими явищами. Ну, а як бути, якщо у людини хвороба, яку не вилікувати одним тільки здоровим способом життя, наприклад, міжхребцева грижа?

Міжхребцева грижа - це дуже і дуже неприємне захворювання, яке може не тільки значно ускладнити життя хворого, але і повністю змінити життя людини. Через міжхребцеву грижу хворобливі відчуття проявляються не тільки під час ходіння, але і коли людина сидить або лежить, і навіть чхає! А острах  хірургічного втручання може привести до більш серйозних ускладнень і навіть до інвалідності!

На ранніх стадіях ефективно допомагають поліпшити ситуацію або навіть вилікувати грижу гімнастика і масажі. А якщо ситуація складніша? Ізраїльська медицина розробила високоефективну комплексну програму безопераційного лікування гриж хребта. У цей комплекс входить і гімнастика, і фізіотерапія, і конвенціальне лікування, і навіть підбір устілок, а також багато іншого. Як стверджують в Ізраїльському Центрі Персоналізованої Медицини Imedexpert, ізраїльські фахівці-ортопеди можуть буквально за місяць впоратися з цією хворобою.

Однак слід відзначити те, що в запущених випадках ніяка гімнастика і фізіотерапія не допоможе. Найчастіше пацієнти бояться «лягати під ніж» і доводять хворобу до крайнощів.
Нажаль, страх, лінь і недбалість змушує більшість людей зволікати з питанням лікування міжхребцевої грижі аж до необхідності термінового оперативного втручання. Не можна відкладати турботу про здоров'я! Наприклад, якщо своєчасно звернутися до лікарів-ортопедів ізраїльських медичних клінік, то вони проведуть мікрохірургічну операцію без видалення міжхребцевого диска. А це не тільки менш травматично для хребта, але і вимагає меншого часу на реабілітацію.


Досить часто до ізраїльських лікарів - ортопедів звертаються за допомогою не тільки звичайні пацієнти, а й медики і лікарі, що говорить про дійсно високу кваліфікацію фахівців-ортопедів у ізраїльських  медичних клініках.


Комментариев нет:

Отправить комментарий